Artikelen zoeken

Innovate Dementia

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Innovate Dementia

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Innovate Dementia

Innovate Dementia

De onderzoeksgroepen

Innovate Dementia

Vergrijzing is een grote sociaaleconomische bedreiging in Noord-West Europa en een topprioriteit op Europees niveau. het aantal mensen met dementie stijgt en zorgt ook voor een stijging van de zorgvraag terwijl het aantal zorgverleners daalt en niet toereikend zal zijn.

Bekijk de video

Living Labs

Het Innovate Dementia project is erop gericht om innovatie en werkgelegenheid te bevorderen door het versterken van de internationale samenwerking. Innovatieve, duurzame oplossingen worden ontwikkeld en getest in Living Labs waarbij rekening gehouden wordt met de sociaaleconomische uitdagingen die samenhangen met vergrijzing en dementie.

Het Innovate Dementia project is opgezet met acht partners uit de Noord-West Europese regio. Brainport Development is de Lead Partner in dit drie jaar durend project.

"Like" ons op Facebook!

Liselore snaphaanl 1.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Liselore Snaphaan. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.