Artikelen zoeken

Workshop VR en angsttherapie

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Workshop VR en angsttherapie

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Workshop VR en angsttherapie

Workshop VR en angsttherapie

De onderzoeksgroepen

Workshop VR en angsttherapie

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe je dit in kunt zetten in jouw behandelkamer? Kom dan op bezoek bij de VR-Hub en ervaar wat de mogelijkheden zijn.

Virtual reality is een techniek die steeds meer naar voren komt. Je kunt nu zelfs vr-brillen in alle vormen en maten kopen ook voor gewoon bij jou thuis. Op het gebied van entertainment groeit de markt voor VR enorm, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor virtual reality in te zetten.

Wat: Een workshop over virtual reality in de geestelijke gezondheidszorg.

Waar: GGzE eLab  VR Hub Doctor Poletlaan  13 (volg borden P8B)  5626 Eindhoven.

Wanneer: 11 april om 15.30u.

Kaart bekijken

Door : Lisa Slegers , een van de oprichters van Mind Mansion

Doel:  Kijken of de  behandeling voor angst kan gaan verbeteren door de inzet van virtual reality. Tijdens deze workshop zal er uitleg worden gegeven over wat virtual reality is en zal er samen gekeken worden hoe dit vorm kan krijgen in een behandelkamer.

 Meld je via deze link aan.

Programma:

15:30 - Opening van het evenement

15:35 - Introducties over virtual reality

15:50 - Interactieve sessie: Virtual reality in de zorg

16:50 - Conclusies van de dag