NULL Congres e-health KNMG

Artikelen zoeken

artikel dementie.jpg

Congres e-health KNMG

Zuid-Oost Brabant is bekend als Brainport regio: de meest innovatieve regio met een hoogwaardig technologisch ecosysteem. Wat gaat e-health in de toekomst voor u als arts betekenen?

Omarmen en meebewegen? Kritisch afwachten of actief uitdragen? Wordt het de taak van uw team om patiënten te leren omgaan met medische apps en technische hulpmiddelen? Wie doet straks aan longitudinale zorg? En waar blijft het hoofdbehandelaarschap? Misschien wordt ook voor de dokter veranderen de norm en blijft veerkracht noodzakelijk.

Datum: 28 juni 2018

Tijd: 15.30u tot 21.15u

Locatie: Evoluon, Eindhoven

Kosten: Variabel

Meld je direct aan

Contact: r.strik@fed.knmg.nl

Voor wie?

Denk en praat mee over de toekomst van uw medisch handelen, de inhoud van uw vak en de wijze van samenwerken. Het congres biedt u: visies op de toekomst, verhalen over valkuilen en verhalen die inspireren. De discussie over e-health onder artsen willen we graag stimuleren; leren van elkaar en zorgen dat alle patiënten er beter van worden. Er is dan ook ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

Doel en extra info

Er vinden 8 interessante workshopsessies met experts op het gebied van eHealth toepassingen plaats. Zo hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. U kunt hier onderling ervaringen delen, en ideeën en inzichten bespreken. Thema’s die belicht worden zijn Psyche, Hart-vaat, Diabetes Mellitus, Slaapstoornissen, Clinical Decision Support, Ethiek, ‘Big Data’ en Juridische aspecten.

Bekijk het gehele programma.

prog congres.PNG

Locatie