Artikelen zoeken

Gratis welshop webinar

Online coaching heeft vele mogelijkheden. Technische oplossingen zorgen ervoor dat er een gevoel van nabijheid gecreëerd wordt. Het is daardoor toch mogelijk rapport te maken. Ook webinars zouden een rol kunnen spelen in het opbouwen van een werkrelatie met een cliënt. Met name door het geven van informatie over interessante thema's of het te gebruiken voor een community bijeenkomsten. Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen. Meestal kun je het webinar terugkijken.

Op www Welshop.nl kun je in de toekomst ook webinars gaan volgen, dit webinar is daarin een eerste stap.

In het kader van de e-Healthweek biedt GGzE je een thema webinar aan over het ontstaan van je persoonlijkheid en jouw basisbehoeften. Het is gratis, maar registreren is wel nodig.

Datum: 23 jan 2019

Tijd: 10.00 tot 10.30 uur

Aanmelden:  www.welshop.nl/e-healthweek

Locatie: Internet

Kosten: Gratis

Meer info: Marion.del.Prado@ggze.nl

Voor wie?

Iedereen die geinteresseerd is en wil weten hoe persoonlijkheid ontstaat en welke rol basisbehoeften hierin spelen? Je kunt het webinar gratis live volgen vanaf je eigen smartphone, tablet of PC. Je kunt het webinar eventueel ook achteraf bekijken.

Doel

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren. Tijdens de e-healthweek 2019 zetten we de volgende stap en dat willen we heel graag samen met jou doen!

Thema van het webinar:

Groeien als mens: wat is daar voor nodig?

Het ontstaan van je persoonlijkheid en jouw basisbehoeften

Ieder mens wordt geboren met een bepaalde aanleg. De één is wat drukker en nieuwsgieriger, de ander wat kalmer en terughoudender. De omgeving van het kind zal tegemoet moeten komen aan bepaalde behoeften wil het kind kunnen uitgroeien tot een gezonde volwassene.

Daar waar je in het leven niet altijd datgene hebt gekregen wat je echt nodig had, kunnen op latere leeftijd pijnpunten ontstaan.

Het gedrag wat je inzet om de vervelende gevoelens te vermijden lijkt dan te helpen maar maakt het soms alleen maar erger. In het webinar wordt een korte uitleg gegeven over hoe persoonlijkheid ontstaat en welke rol basisbehoeften hierin spelen. We eindigen met een paar vragen die je aan het denken zetten over je eigen basisbehoeften.

Het webinar wordt verzorgd door Bas van Oosterhout en Saskia de Koning beide klinisch psycholoog bij GGzE.

Locatie