Artikelen zoeken

GGzE Pop -up Lichtcafé

 

Ontdek hoe lichttherapie ervoor zorgt dat je je mentaal beter voelt. Tijdens de eHealthweek 2019 krijg je een sneakpreview van het eerste innovatieve Lichtcafé in Nederland.
 

Speciaal licht wordt al jaren succesvol ingezet in behandelingen bij depressies en slaapstoornissen. De therapie werkt  ook bij lichtere klachten zoals slaapproblemen, seizoensgebonden depressies, jetlags en PMS-klachten.
GGzE, wil lichttherapie toegankelijk maken voor iedereen. Het  Lichtcafé zou een openbare inspirerende plek moeten zijn, waar je wilt zijn, om je beter te voelen.

Het concept Lichtcafé

Hoe zou het zijn als iedereen die aan zijn mentale fitheid wil werken van zo'n openbare mogelijkheden gebruik zou kunnen maken? Dus onderweg naar je werk maak je een pit stop bij het ‘Lichtcafé’ waar je met licht en een lekkere kop koffie de dag begint. Waar je ontmoet, je winterdip onder handen neemt en je ook nog contact maakt met je online coach. Maar ook een plek waar je kennis neemt van het nieuwste en het beste op het gebied van online coaching en toepassingen van licht.

We zijn er de hele dag om je te woord te staan. Psychiater Lisette Rops zal in extra presentaties toelichten waar het precies omgaat.

Haar presentaties vinden plaats om 11.30 uur / 15 uur / 18 uur. Je kunt gewoon binnen lopen in het zaaltje links achter in het café. Je bent van harte welkom!

Datum: 23 jan 2019

Tijd: 10.00 tot 19.00u

Tijd presentaties:  11.30 uur / 15 uur / 18 uur

Locatie: Restaurant bar Usine Lichttoren 6, Eindhoven

Kosten: Gratis

Contact: Irene.Helderman@GGZE.nl

Voor wie?

Burgers, professionals, innovatie werkers, behandelaren, collega's, basisartsen en mantelwerkers.

Doel

Mensen bekend maken met lichttherapie, online coachen, de Welshop en een leefstijlprogramma.

Je kunt als professional ook terecht voor informatie over de klantreis. Een methode om inzicht te krijgen in wat zijn alle stappen die een cliënt zet op zijn reis naar herstel? Welke drempels komt een cliënt tegen? Wat is al goed geregeld en wat kan beter? Tools voor moed® is ook aanwezig voor uitleg.

 

*  mede mogelijk gemaakt door Health Tech Yard

Locatie