Artikelen zoeken

Inschrijven F-ACT congres​ 2016

27 mei 2016 | Marion del Prado

F-ACT congres 2016

Op 22 september vindt het jaarlijkse F-ACT congres plaats. Deze keer georganiseerd door GGzE en Novadic-Kentron. Tijdens dit congres nemen GGzE en Novadic-Kentron je mee op reis. Op reis naar ‘the future’… op naar 2020!

Inschrijven: www.factcongres.nl/aanmelden/

De wereld om ons heen verandert razendsnel. In 2020 ziet de wereld er heel anders uit. Woorden als co-creatie en talentontwikkeling zijn niet meer weg te denken in 2020. Tegen die tijd spreken we vast niet meer van behandeling en zorginstelling, maar van talentontwikkeling en ontwikkelomgeving. Alle veranderingen hebben ook invloed op F-ACT. Tijdens het F-ACT congres 2016 staan we hier uitgebreid bij stil.

Geen geijkt congres

Maar hoe gaat de toekomst én met name de weg er naar toe er nu eigenlijk uitzien? Dat willen we graag samen met jou verkennen tijdens F-ACT into the Future. Natuurlijk zijn hier wel ideeën over, maar hoe het er écht uit gaat zien weten we niet. Het is een weg die we samen moeten uitzetten en plaveien.

F-ACT into the Future wordt een bijzondere en eigentijdse happening; een mix tussen een congres en een festival. Tijdens dit congrestival wordt niet verteld hoe het moet of gaat lopen. Nee, de bedoeling is dat bezoekers elkaar inspireren en motiveren. Elke deelnemer aan het congres komt met een koffer vol ervaringen en ideeën en gaat met een koffer vol inspiratie weer naar huis.

Heb jij de moed?

Voor deelname aan het congrestival is wel moed nodig. Zit je vastgeroest in je baan, denk je dat de zorg nooit zal veranderen? Wil je niet ‘in contact’? Dan kun je beter niet naar het congrestival komen. Ben je daarentegen geïnspireerd, ben je benieuwd naar ‘the Future’ en wil je je ervaringen en ideeën over F-ACT delen?

Dan ben je op donderdag 22 september 2016 van harte welkom in Eindhoven.


Wil je dringend iets met ons bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-23 71 85 03.Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.