Artikelen zoeken

European Health and Management Association (EHMA)

De EHMA is de European Health Management Association, een non-profit organisatie voor leden die zich willen committeren aan de verbetering van gezondheid en gezondheidszorg. Dit congres is hun jaarlijkse conferentie.

Datum: 17 t/m 19 juni

Tijd: zie het programma 

Locatie: Aalto University in Espoo, Finland.

Kosten: zie EHMA website

Meld je direct aan 

Contact: comms@ehma.org

Voor wie?

Zorgmanagers, zorgprofessionals, politici, onderzoekers en onderwijsdeskundigen

Doel

Verbetering van gezondheid en gezondheidszorg. De focus ligt op management van zorg en het ondersteunen van succesvolle implementatie van zorgbeleid en  onderzoek naar de praktijk om die manier een verschil te kunnen maken voor de Europese burgers. 

Vanuit de GGzE onderzoeksgroep EBMI leveren Inge Bongers, Joyce Bierbooms en Iris Geerts dit jaar een bijdrage

  • Iris Geerts zal een presentatie geven over ‘The evolution of a collaborative innovation network in dementia care: A case study of the AAL project PLAYTIME’.
  • Joyce Bierbooms gaat in haar presentatie in op ‘the development of a game-based learning environment for mental healthcare professionals to enhance their skills in eMental Health’.
  • Inge Bongers zal de samenwerking van GGzE met Tranzo en Center for Humans and Technology/TU/e Academic Collaborative Centre ‘Technological and social innovation for mental health’ voor het voetlicht brengen.

Locatie